AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.40 // 4.10.2022

AC Oulussa iloitaan: "Meillä on kasassa laadukas maalivahtikolmikko"

AC Oulussa iloitaan: "Meillä on kasassa laadukas maalivahtikolmikko"

Juhani Pennanen on pelannut Oulussa pitkään. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu julkaisi tiistaina maalivahti Juhani Pennasen, 29, jatkosopimuksen.

Seurajohdossa ollaan jatkosta tyytyväisellä mielellä.

- Juhanille ei ole peliminuutteja paljoa tältä kaudelta kertynyt, mutta kentälle päästyään hän on hoitanut tonttinsa mallikkaasti. Kokeneena maalivahtina hänellä on iso rooli joukkueen maalivahtitiimissä. Tinkimättömällä asenteella hän antaa loistavan esimerkin Calumille (Ward) ja Nuutille (Kaikkonen) päivittäsestä harjoittelusta. Lisäksi maalivahdit saavat myös arvokkaita neuvoja Jupelta. Meillä on kasassa laadukas maalivahtikolmikko, joiden kanssa on mahtava jatkaa työskentelyä, maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen toteaa AC Oulun verkkosivuilla.

Kovasta harjoittelusta ja työmoraalista tunnettu Pennanen on urallaan edustanut AC Oulun lisäksi OPS:a ja PS Kemiä. Kokenut kassari on toiseksi eniten otteluita (99) pelannut maalivahti seuran historiassa. Häntä edellä on vain Luukkonen, jolla on 106 ottelua vyöllään.

- "Jupella" ei ole ollut välttämättä helppo kausi, kun peliaikaa ei ole hirveästi tullut. Siitä huolimatta hoitaa leiviskänsä kovalla asenteella. Aina valmiina pelaamaan ja tilaisuuden tullen niin kuin Lahtea vastaan, pelaa tasaisen varmasti, omalla hyvällä tasollaan. Ammattilainen. Erittäin iloinen Jupen jatkosta, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen puolestaan huomauttaa.

vko.49 // 8.12.2023
vko.49 // 8.12.2023
Lisää uutisia