AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2022

"Tietysti olemme tyytyväisiä tähän" - Voitto maistui VPS-luotsi Jussi Nuorelalle

"Tietysti olemme tyytyväisiä tähän" - Voitto maistui VPS-luotsi Jussi Nuorelalle

VPS oli HIFK:ta askelen edellä. (Kuva: Apollo Photo)

VPS tarrasi kiinni viimeiseen Eurolopputurnauspaikkaan kaatamalla HIFK:n sunnuntaina kotonaan HIFK:n 4-0.

VPS Iski ottelussa johtomaalin heti alkuun ja ratkaisu nähtiin lopullisesti toisella jaksolla.

– Saimme hyvän startin peliin. Oli tietysti tärkeää, kun tiedettiin ennakkoasetelmat, että saadaan se ensimmäinen maali. Nyt se tuli tosi ajoissa ja se tietysti aina helpottaa urakkaa. Meillä oli muutenkin hyvä alku, ja oltaisiin ehkä voitu tehdä yksi tai toinenkin maali vielä lisää.

- Mutta sitten pikkuhiljaa, kun sitä toista maalia ei tullut, niin HIFK pääsi ihan hyvin mukaan. Ensimmäisen puoliajan loppuosaan en ollut kauhean tyytyväinen. Piti vähän ärähtää kopissa, että keskittyminen säilyi siinä, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kommentoi ensimmäistä puoliaikaa.

Kalle Multasen osuma toisen jakson alkuun käänsi otteen kuitenkin isännille lopullisesti.

– Toisella puoliajalla oli samanlainen alku ja siihen tuli se toinen maali. Oli kiva, että niitä maaleja tuli sitten lisääkin, ja toki lopussa olisi voinut olla isommankin numerot siinä vielä. Mutta kyllä me tietysti olemme tyytyväisiä tähän, ja tämä takaa meille hyvät asemat jatkoa ajatellen, Nuorela kertoo.

Lisää uutisia