AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2022

Valakari ei selitellyt KuPS:n tappiota - "Emme vaan olleet riittävän laadukkaita"

Valakari ei selitellyt KuPS:n tappiota - "Emme vaan olleet riittävän laadukkaita"

SImo Valakari jäi kaipaamaan parempaa. (Kuva: Juha Leskinen)

Mestaruudesta taisteleva Kuopion Palloseura ei onnistunut saavuttamaan sarjapisteitä keskiviikkona Seinäjoelta.

Mestaruussarjan ensimmäisen sarjakierroksen ottelu päättyi kotijoukkue Seinäjoen Jalkapallokerhon voittoon loppunumeroin 3-1. Kuopiolaisten epäonnekas oma maali sekä SJK-hyökkääjä Jake Jervisin kaksi osumaa toivat kotijoukkueelle kolme arvokasta sarjapistettä.

KuPs:n päävalmentaja Simo Valakari pettyi tärkeän vierasottelun tappiolliseen lopputulokseen.

- Alussa tuli harmittava oma maali, mutta niitä sattuu jalkapallossa. Enemmän harmittaa sen sijaan 2-0-maali, jolla päästettiin SJK tauolle kahden maalin johtoasemassa. Se tilanne oli meiltä huonoa puolustamista.

- Toisen puoliajan alkuun me tulimme vahvasti ja saimme ansaitusti 2-1-maalin. Puoliajalle saatiin hyvä alku, sitten SJK teki 3-1 ja loppuaikana me kolisteltiin maalitolppia. Oli huono peli meiltä, me puolustimme huonosti muutaman tilanteen jotka SJK käytti tehokkaasti hyväkseen, Valakari sanoi.

KuPS haki toiselle puolikkaalle uutta rytmiä tekemällä tauolla kolme pelaajavaihtoa. Vaihdot toivatkin uutta vauhtia keltaisten peliin ja toisen puoliajan takaa-ajo alkoi lupaavasti.

- Toinen puoliaika lähti meiltä hyvin käyntiin. Hyökkäyspelissä me emme kuitenkaan olleet tänään riittävän laadukkaita ja on vaikea sanoa, olisimmeko me tänään ansainneet enempää kuin tämä. Sunnuntaiksi jäi paljon parannettavaa. Puolustus on ollut meidän vahvuutemme tällä kaudella ja sitä meidän pitää edelleen jatkaa. Me luomme joka pelissä aina paljon maalipaikkona ja niin nytkin.

- Emme vaan olleet riittävän laadukkaita tänään. Koko pelaamista meidän pitää jatkossa parantaa ja sunnuntaina me olemme jälleen valmiimpia, Valakari totesi.

vko.49 // 8.12.2023
vko.49 // 8.12.2023
Lisää uutisia