AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2022

"Tarvitaan koko rosteria" - Haka valmiina loppukauden huipennukseen

"Tarvitaan koko rosteria" - Haka valmiina loppukauden huipennukseen

Inter ja Haka kamppailevat tärkeistä pisteistä keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka lähtee hyvistä asemista Mestaruussarjaan ja kauden loppusuoralle. Edessä on keskiviikkona tärkeä ottelu FC Interin vieraana.

Edessä olevat kaksi viikkoa pitävät sisällään neljä ottelua, joten pienellä rosterilla operoivalle Hakalle loukkaantumisten, sekä sairastapausten välttäminen on äärimmäisen tärkeä asia.

– Ensin kaksi ja puoli viikkoa taukoa ja sitten pelataankin joka kolmas tai neljäs päivä, niin kyllä me tarvitaan koko rosteria. Meillä on siinä mielessä kyllä hyvä tilanne, että ainoastaan Vigori [Gbe] on loukkaantuneena ja kaikki muut käytettävissä, niin tosi hyvillä mielin voi lähteä, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

Inter on takanapäin Hakan lähin uhkaaja, joten vierasvoitto keskiviikkona asemoisi Hakan erittäin tukevasti vähintäänkin Veikkausliigan neljännelle sijalle.

– Lähdetään ottamaan heidän vahvuuksia pois ja yritetään kuitenkin oman pelin kautta saada ne pisteet, Tainio tiivistä keskiviikon pelisuunnitelman.

FC Inter - FC Haka Veritas Stadionilla keskiviikkona 28.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia