AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2022

​VeikkausTV-Studion kattava ennakko: AS Roma - HJK

​VeikkausTV-Studion kattava ennakko: AS Roma - HJK

"Perpa" on vieraana VeikkausTV-Studiossa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

VeikkausTV-Studio tarjoilee suoraan Roomasta kattavan ennakkopaketin illan Eurooppa-liigan otteluun AS Romaa vastaan.

Uutinen toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

HJK:n jatkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen otteluita AS Roman vieraana. Ottelu alkaa Stadio Olimpicolla Suomen aikaa klo 22.00. Myös VeikkausTV-Studio on matkannut Roomaan ja tarjoilee ottelun ennakoin tueksi vedonlyöntiammattilaisten Daniel Rantasen ja Janne Hakulisen analyysit ja todennäköisyysarviot ottelusta.

Studiolähetyksen lisäksi Daniel Rantanen haastatteli pelipäivän aattona HJK:n päävalmentaja Toni Koskelaa ja Janne Hakulisen jututettavana kävi upean uran Italian kentillä tehnyt HJK:n keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj.

VeikkausTV-studion ennakko.
Toni Koskelan haastattelu.
Perparim Hetemajn haastattelu.

Kannattaa ottaa myös seurantaan VeikkausVetojen Instagram-tili, jossa kattavasti tunnelmia Roomasta ennen peliä, pelin aikana ja pelin jälkeen. Löydät tilin Instagramista käyttäjätunnuksella @veikkausvedot.

Lisää uutisia