AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 12.9.2022

"Pelaajat tekivät kaikkensa kolmen pisteen eteen" - tasapelikin kelpasi lopulta Interille

"Pelaajat tekivät kaikkensa kolmen pisteen eteen" - tasapelikin kelpasi lopulta Interille

Tommi Jyry teki Interin johtomaalin Ratinassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter päätti Veikkausliigan runkosarjan tasapeliin, kun sunnuntain vierasottelu Tampereella Ilvestä vastaan kirjattiin maalilukemin 1-1.

Ottelun päätyttyä päävalmentaja Miguel Grau kehui joukkojensa työpanosta, vaikka täysi pistepotti ei tällä kertaa matkannutkaan Turkuun.

– Tuntui, että ensimmäisellä puoliajalla suunnitelmamme toimi hyvin ja loimme todella hyviä maalipaikkoja maalin lisäksi. Toisen jakson alussa emme olleet huonoja, mutta Ilves aloitti hyvin. Meidän täytyi reagoida siihen. Käytimme siinä paljon energiaa, ja loppua kohden hieman väsyimme.

– Pelaajat tekivät kaikkensa kolmen pisteen eteen, mutta vastustaja pääsi rokottamaan meidän omasta virheestämme. Olen ylpeä, kuinka pelaajamme paiskivat hommia tässä vaiheessa kautta ja edessämme on seuraavaksi Suomen Cupin finaali, johon on annettava kaikkemme, Grau sanoi.

Tampereella nähtiin yksi Inter-debyytti, kun hyökkääjä Tobias Fagerström pelasi ensimmäisen Veikkausliigavarttinsa.

– Totta kai kiva, että sain debyytin tänään, mutta kaksi pistettä eivät tulleet mukaamme kotiin. Se kyllä harmittaa aika paljon. Alussa olisi voinut iskeä ne kaksi, kolme maalia ja lyödä pelin lukkoon. Silloin tämä peli olisi näyttänyt ihan erilaiselta, Fagerström sanaili.

Lisää uutisia