AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.37 // 12.9.2022

​"Kolme tärkeää pistettä" – Voitto maistui IFK Mariehamn -kapteeni Timi Lahdelle

​"Kolme tärkeää pistettä" – Voitto maistui IFK Mariehamn -kapteeni Timi Lahdelle

Grönvitt otti todella tärkeät pisteet sunnuntaina. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn nousi kalkkiviikoilla runkosarjan yhdeksännelle sijalle kaadettuaan SJK:n sunnuntaina kotonaan maalein 2-0.

SJK:lle ottelun alku oli melkoinen painajainen Mehmet Hetemajn punaisen kortin ja IFK Mariehamnin kahden nopean maalin myötä. Voittoa isännät saivat kuitenkin jännittää loppuun saakka.

- Saimme kolme niin tärkeää pistettä, muuten tämä ei ollut mikään ikimuistoinen voitto, Grönvitt-kapteeni Timi lahti totesi Ålandstidningenille.

- Olisimme voineet ja meidän olisi pitänyt tappaa peli selvästi aikaisemmin. SJK ei ollut ilman mahdollisuuksia, heillä oli paikkansa ja yksi tolppalaukauskin. Jos he olisivat saaneet kavennettua, olisi peli ollut ihan auki. Tuntui, että tulimme hiukan hermostuneiksi aikaisen kentältäpoiston jälkeen. Sikäli oli mukava, että saimme kaksi nopeaa maalia sen jälkeen.

Voitto merkitsi samalla sitä, että IFK Mariehamn ohitti VPS:n sarjataulukossa ja nousi yhdeksänneksi. Tämä tietää myös kolmea kotiottelua Haastajasarjassa.

- Se ei ole mikään pikkuasia meille, päinvastoin, Lahti sanoi.

- Se merkitsee meille todella paljon, olemme olleet selvästi parempia kotona kuin vieraissa. Kun ajattelee tätä tulosta yhdessä sen kanssa, että saamme kolme kotiottelua, voimme minusta katsoa nyt taulukossa ylöspäin.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia