AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2022

SJK:n peli karkasi jo alussa käsistä - "Päällimmäinen tunne on pettymys"

SJK:n peli karkasi jo alussa käsistä - "Päällimmäinen tunne on pettymys"

Joaquin Gómez antoi joukkueelleen tunnustuksen taistelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK hävisi Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksen ottelun Maarianhaminassa IFK Mariehamnille maalein 2-0.

Ottelu ratkaisut nähtiin jo ensimmäisen vartin aikana, kun ensin SJK sai hieman kevyesti punaisen kortin ja hetkeä myöhemmin IFK Mariehamn sai vielä rangaistuspotkun sekä siitä maalin. Myös toinen maali tuli nopeasti perään. SJK painoi pelin alivoimallakin kotijoukkueen päätyyn, hakien kavennusosumaa ja siten pääsyä mukaan peliin, mutta IFK Mariehamn kesti loppuun asti.

– Päällimmäinen tunne on pettymys. Pettymys ratkaisuihin ottelun ensimmäisen 15 minuutin aikana, joka seurauksena pelasimme melkein 80 minuuttia alivoimalla ja tappiotilanteessa. Se pilasi meidän pelimme, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

– Kuitenkin tuon alun jälkeen voin olla vain erittäin ylpeä joukkueestani. Siitä, miten he reagoivat tilanteeseen, ja miten kovaa he tekivät töitä tuloksen eteen. Olen myös ylpeä, miten rohkeasti pelasimme ja dominoimme pitkiä pätkiä ottelusta. Me loimme mielestäni alun jälkeen ottelun parhaat maalintekopaikat, Gómez jatkoi.

Sinänsä Gómez ei kyseenalaistanut IFK Mariehamnin voittoa ja käänsi katseensa kohti edessä olevaa Mestaruussarjaa.

– Toki tulos olisi voinut olla huonompikin, sillä he saivat muutamia vaarallisia tilanteita vastahyökkäyksillä. Mutta me yritimme kaikkemme. Annoimme kaikkemme, ja yritimme saada käytettyä paikkamme hyödyksi.

– Nyt me teemme kuten ennenkin, eli jätämme tämän pelin nopeasti taaksemme, ja keskitymme ylemmän loppusarjan viiteen peliin. Niissä haluamme sijoittua niin korkealle kuin mahdollista ja hankkia europaikan kauden päätteeksi, Gómez päätti.

Lisää uutisia