AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2022

"Saimme ainakin sen minimipalkinnon" - Kallio tyytyväinen Ilveksen nousuun tasapeliin

"Saimme ainakin sen minimipalkinnon" - Kallio tyytyväinen Ilveksen nousuun tasapeliin

"Köpi" ihmetteli Ilveksen alun vaisuutta. (Kuva: Juha Tamminen)

Tampereen ja Turun lippulaivat kohtasivat sunnuntaina Ratinan stadionilla.

Vierasjoukkue FC Inter sai otteluun lentävän lähdön, kun pallo kimpoili Tommi Jyryn kannalta onnekkaasti maaliin jo 4. minuutilla. Sinimustien johtoasema ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, sillä vanha kettu Tuco rankaisi muutama minuutti ennen täyttä aikaa.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio harmitteli sitä, että kissapeto oli ottelun alun kuin peura ajovaloissa.

– Jostain syystä vähän masennuttiin ja lamaannuttiin siinä Interin nopean avausmaalin jälkeen. Oli käynnistymisvaikeuksia, vaikka viime peleissä olemme kuitenkin aloittaneet hyvin. Täytyy sitä miettiä vielä huomenna, että mistä kiikasti. Emme olleet skarppeina, vaan jäimme vain katselemaan.

– Toiselle puoliajalle tulimme paljon valmiimpina. Onneksi saimme sieltä yhden maalin ja ainakin sen minimipalkinnon. Paikkoja oli useampaankin osumaan. Kaikkiaan toinen oli todella hyvä puoliaika, Kallio kertoo.

Ottelussa nähtiin kovia taklauksia ja Ratinan yleisötapahtumissa kärsinyt nurmikkokaan ei antanut kaikkia virhekosketuksia anteeksi.

– Syksy tulee, niin alkaa tulla tyypillistä kovaa peliä. Kaksinkamppailut korostuvat. Ne on niitä pieniä asioita, joita voittamalla pelin flow kääntyy omaksi eduksi, Kallio tiivistää.

Lisää uutisia