AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 5.9.2022

Hakan Laaksonen hakee peliaikaa Kakkosesta

Hakan Laaksonen hakee peliaikaa Kakkosesta

Oiva Laaksonen pelaa kauden loppuun HJS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vähäiselle peliajalle tällä kaudella Veikkausliigassa jäänyt FC Hakan Oiva Laaksonen siirtyy loppukauden ajaksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuran riveihin.

Kakkosessa pelaava HJS taistelee tiukasti noususta Ykköseen ja saa pian 19 -vuotiaasta kiiturista lisävahvistusta hyökkäykseensä. Mies itse lähtee hyvillä mielin hakemaan peliaikaa Haka Akatemian pelejä kovemmalta tasolta.

– Kiva päästä pelaamaan vähän kolmosta ylemmälle tasolle. HJS on varmasti joukkue, mihin on hyvä mennä mukaan ja muutenkin vahva joukkue. Uskon tuovani vaarallisuutta hyökkäyspeliin, Laaksonen kertoo Hakan verkkosivuilla.

– Loppukauden tavoitteet on päästä tekemään tehoja ja nostaa HJS ykköseen, Laaksonen pohtii.

Hämeenlinnalaisseura on Hakalle ja Laaksoselle tuttu tämän vuoden Suomen Cupista, missä joukkueet kohtasivat kesäkuun puolivälissä. Haka oli tuolloin niukasti (0-1) parempi. Laaksonen pelasi ottelun lopusta 13 minuuttia.

Lisää uutisia