AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.35 // 4.9.2022

"Vetää ihan sanattomaksi" - KuPS-kannattajat eivät ole unohtaneet Petteri Pennasta

"Vetää ihan sanattomaksi" - KuPS-kannattajat eivät ole unohtaneet Petteri Pennasta

Petteri Pennanen sai hienon vastaanoton KuPS-faneilta. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS:n ja Ilveksen kohtaamisessa lauantaina ei nähty maaleja, mutta sitäkin hienompaa tunnelmaa ottelun päätyttyä.

Yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen Mölymäelle vierasjoukkueen paidassa Veikkausliigaottelussa saapunut Petteri Pennanen sai vielä ottelun jälkeenkin raikuvat suosionosoitukset kuopiolaisyleisöltä. "Pete" kommentoi vastaanottoaan ottelun jälkeen liikuttuneessa tilassa.

- Viimeksi olen pelannut täällä Veikkausliigaa vierasjoukkueen paidassa vuonna 2014, joten olihan tämä itselleni hyvin erityislaatuinen ottelu. KuPS-fanien vastaanotto vetää ihan sanattomaksi tänään, tuollaiseen ei pysty pelaajana valmistautumaan. Minulla tulee aina olemaan suuri kunnioitus heitä kohtaan, Pennanen tunnelmoi ottelun jälkeen.

Vierasjoukkue Ilves teki pelillisesti hienon ryhtiliikkeen hieman vaisumpien otteluiden jälkeen Kuopiossa. Ilves puolusti kurinalaisesti ja kaksinkamppailuissa tamperelaisvieraat olivat ahnaita. Pennanen kiittelikin koko joukkueen peli-ilmettä.

- Pystyimme pelaamaan varsin ehjän 90-minuuttisen, mikä on ollut meidän suurin haasteemme tällä kaudelle. Pelaamisemme taso on heitellyt liikaa.

- Se, että pystyimme pitämään Kuopiossa nollan omissamme, on kova juttu. Pystyimme luomaan myös riittävästi uhkaa hyökkäyspäässä. Kokonaisuutena tämä oli meiltä hyvä ja tasapainoinen esitys, keskikenttäpelaaja summasi.

Lisää uutisia