AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2022

"Fanit ovat varmasti osittain pettyneitä" - KuPS ei saanut Ilves-puolustusta murrettua

"Fanit ovat varmasti osittain pettyneitä" - KuPS ei saanut Ilves-puolustusta murrettua

Simo Valakari jäi kaipaamaan viimeistä niittiä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS joutui lauantaina tyytymään maalittomaan tasapeliin kotiottelussaan vahvasti puolustanutta Ilvestä vastaan.

KuPS-leirissä tunnelmat ottelun jälkeen olivat vaisuhkot, vaikka voittomaalin iskeminen ei ollut keltapaidoilla kaukana.

- Puolustimme ottelussa todella hyvin. Emme kuitenkaan saaneet viimeisellä kolmanneksella kliinistä suoritusta ja tarvittavaa viimeistä ratkaisua. Fanit ovat varmasti osittain pettyneitä, kun emme pystyneet voittamaan, mutta tämä piste voi olla vielä merkittävä, kommentoi KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari.

Ilves-ottelu oli KuPS:lle kolmas kahdeksaan päivään. Kuopiolaisilla on jäljellä Veikkausliigan runkosarjaa vielä yksi ottelu, kun KuPS matkustaa runkosarjan päätöskierroksella Vaasan Palloseuran vieraaksi syyskuun 11. päivänä.

- Meillä on alla kova viikko. Viime lauantaina haimme voiton Turusta ja keskiviikkona Suomen Cupin finaalipaikan Lahdesta. Tänään varmasti kaikki odottivat, että saamme jauhettua lopulta tarvittavan maalin, mutta emme onnistuneet antamaan pelin viimeistä niittiä.

- On annettava myös tunnustusta Ilvekselle – he taistelivat ja puolustivat sitkeästi, Valakari kehaisi myös vastustajaa.

Lisää uutisia