vko.35 // 2.9.2022

KuPS-lupaus lainasopimuksella Italian Serie A:n Sampdoriaan

Samuli Miettisen ura jatkuu Italiassa.

Kuopion Palloseuran puolustaja Samuli Miettinen siirtyy lainasopimuksella italialaiseen Sampdoriaan.

Nuori 18-vuotias laitapuolustajana tai topparina viihtyvä Miettinen debytoi Veikkausliigassa toukokuun 12. päivänä, kun hänet vaihdettiin kentälle 85. minuutilla FC Hakaa vastaan KuPS:n 2-1 voittoon päättyneessä ottelussa. Haka-ottelun lisäksi vasenjalkainen puolustaja on saanut Veikkausliiga-minuutteja AC Oulu-vieraspelissä. Pääosin Miettinen on edustanut tällä kaudella Kakkosessa pelaavaa KuPS:n akatemiajoukkuetta, jonka riveissä hän on myös tehnyt tällä kaudella yhden maalin.

Miettisen laina Sampdoriassa kestää kesäkuun 2023 loppuun. Sampdorialla on myös osto-optio lainasopimuksen päätyttyä.

Genoan kaupungista kotoisin oleva Sampdoria pelaa Italian pääsarja Serie A:ssa. Sampdoriassa pelaa myös KuPS:aa kausilla 2013-2014 edustanut Omar Colley.