AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2022

Inter-luotsi Grau pettyi tappioon - "Pelasimme todella hyvän ottelun punaiseen korttiin saakka"

Inter-luotsi Grau pettyi tappioon - "Pelasimme todella hyvän ottelun punaiseen korttiin saakka"

Miguel Grau pettyi lauantain ottelun saamaan käänteeseen. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin lauantain kotiottelu KuPS:aa vastaan päättyi katkerimmalla mahdollisella tavalla KuPS:n iskettyä voittomaalin toisen jakson lisäajalla.

Interin päävalmentaja Miguel Grau oli ymmärrettävästi maansa myynyt ottelun jälkeen. Turkulaiset johtivat ottelua pitkään 1-0, mutta Rodrigo Arcieron kentältäpoisto toisella jaksolla kallisti vaakaa KuPS:n eduksi.

– Pelasimme todella hyvän ottelun siihen punaiseen korttiin asti. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla peli oli kontrollissa, eikä vastustaja päässyt hyökkäämään. Pallossa he olivat välillä, mutta vaaratilanteita meidän boksiin ei tullut. Sitten punaisen jälkeen jouduimme muuttamaan 4-4-1-muotoon.

- Pelaajissa alkoi näkymään väsymys, kun he antoivat kaikkensa. Sitten tulivat krampit sun muut peliin mukaan ja teimme vaihtoja. Teimme kuitenkin kaksi virhettä, joista KuPS rokotti molemmista. En voi syyttää, etteikö pelaajiltamme olisi löytynyt intohimoa ja taistelutahtoa, Grau kommentoi.

Interillä nähtiin tänään puolustuslinjassa tuoreita miehiä, kun Miguel Nazarit debytoi, ja kokenut Juuso Hämäläinen palasi pitkän kuntoutuksen jälkeen tositoimiin heti täysillä minuuteilla.

– Olen erittäin iloinen Juuson puolesta. Hän olisi ansainnut tänään enemmän tuloksen muodossa. Hän on intohimoinen pelaaja, jolta saamme paljon hyviä asioita nyt ja tulevaisuudessa, Grau kehui.

Lisää uutisia