AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2022

​"Varmaan se oli harjoiteltu kuvio" – Norrmén tyytyväinen IFK Mariehamnin paluuseen voittokantaan

​"Varmaan se oli harjoiteltu kuvio" – Norrmén tyytyväinen IFK Mariehamnin paluuseen voittokantaan

Albin Granlund sai ansaitut onnittelut joukkuekavereiltaan. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn haki perjantaina kuuden pisteen ottelussa voiton FC Lahdesta kahdella toisen jakson maalillaan 2-0.

FC Lahti oli niukasti niskan päällä avausjaksolla, mutta Grönvitt-luotsi Daniel Norrménin mukaan suurempaa hätää ei ollut.

- Vaikka tilanne oli tauolla 0-0, tuntui aika turvalliselta. Puhuimme kuitenkin tauolla siitä, että meidän pitää parantaa hyökkäyspeliämme.

Toiselle jaksolle IFK Mariehamn tulikin vahvemmin ja paluumuuttaja Albin Granlund nousi pääosaan puskettuaan kaivatun johtomaalin.

- Sitä vain istui ja odotti, että saisimme toisen [maalin], jotta mitään "paskaa" ei tapahtuisi, Horrmén kuvasi Ålandstidningenille.

Itse voittomaalista Norrmén totesi sopineen hyvin tyyliin, että juuri Albin Granlund iski ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa yhdeksään vuoteen. Itse kuvion suhteen hän oli hiukan niukkasanaisempi.

- Varmaan se oli harjoiteltu kuvio. Sundis [maalivahtivalmentaja Johan Sundman] vastaa kulmapotkuista, joten se oli varmasti hänen ansiotaan, "Ahna" arveli.

IFK Mariehamnille voitto oli tärkeä myös viime viikonloppuna Ilvekselle kärsityn 1-5-tappion jälkeen.

- Tämä oli tärkeä voitto. Olen suurimpaan osaan asioita tyytyväinen ja me todella tarvitsimme nousun takaisin ja sen että saamme pelin toimimaan joukkueena.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia