AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2022

​Perjantain ottelu tulee liian aikaisin IFK Mariehamnin Jamie Hopcuttille

​Perjantain ottelu tulee liian aikaisin IFK Mariehamnin Jamie Hopcuttille

Jamie Hopcutt on vasta palaamassa pelikuntoon. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin siirtoikkunan lopulla hankkima Jamie Hopcutt ehti pelata vain yhden jakson ennen loukkaantumistaan ja on sivussa vielä perjantain FC Lahti -ottelusta.

Hopcutt loukkasi reittään 6. elokuuta pelatussa FC Haka -ottelussa taklauksen seurauksena ja joutui tauolla vaihtoon. Tutkimuksissa Hopcuttin etureidestä löytyi pieni repeämä. Toipumisajaksi arvioitiin tuoreeltaan 2-3 viikkoa ja IFK Mariehamnin fysiikkavalmentaja Philip Garvön mukaan toipuminen on sujunut täysin suunnitellusti.

Hopcutt palasi Grönvittin harjoitusvahvuuteen viikolla ja ensi viikolla hänen on määrä harjoitella täysitehoisesti.

- Näin on suunniteltu. Hän ei ole mukana perjantaina, mutta ajatuksena on, että hän olisi valmis pelaamaan FC Interiä vastaan, Garvö viittaa viikon päästä pelattavaan kotiotteluun.

IFK Mariehamnin loukkaantumistilanne kaikkiaan näyttää tällä hetkellä valoisalta.

- Vain Jamie on tällä hetkellä loukkaantuneena. Siitä huolimatta meiltä puuttuu toki neljä pelaajaa perjantaina, Garvö viittaa Hopcuttin ohella Mohammed Abubakarin, Dén ja Jiri Nissisen varoitustilien täyttymiseen ja niistä seuranneisiin pelikieltoihin.

FC Lahti-IFK Mariehamn Lahden stadionilla perjantaina 26.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia