AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2022

Malik Abubakari nauttii isoista peleistä - "Tiedän kuinka hyvältä tuntuu edustaa seuraansa Euroopassa"

Malik Abubakari nauttii isoista peleistä - "Tiedän kuinka hyvältä tuntuu edustaa seuraansa Euroopassa"

Miten käy Malikin ja HJK:n tänään Tanskassa? (Kuva: Juha Tamminen)

Malmö FF:stä loppukauden HJK:ssa lainalla viettävä Malik Abubakari kertoo lainasiirtonsa taustoista ja tämän hetken tunnelmistaan Klubin verkkosivujen haastattelussa.

- Ylivoimaisesti suurin syy olivat luottamus ja hyvät fiilikset, mitkä syntyivät keskusteluissa valmentajan ja urheilutoimenjohtajan kanssa. He olivat itse minuun yhteydessä ja näkivät minun sopivan HJK:n systeemiin tosi hyvin. He todella halusivat minut, joka antoi minulle uskoa tähän siirtoon. Kaikki ihmiset seurassa ovat olleet uskomattoman mukavia minulle ensi hetkestä lähtien, ghanalainen toteaa.

HJK kohtaa torstai-iltana Eurooppa-liigan karsinnoissa tanskalaisen Silkeborgin. Klubi voitti avausosan 1-0.

- On hienoa kuulua Suomen suurimpaan joukkueeseen – edes vähän aikaa. Helsingissä on pelannut muitakin ghanalaisia. HJK:ssa kasvatetaan paljon lahjakkaita nuoria, jotka siirtyvät täältä korkeammille tasoille Eurooppaan. Lisäksi joukkue karsii paikasta Eurooppaan, mikä oli yksi rohkaiseva syy siirtoni taustalla. Olen pelannut Mestarien liigassa, ja tiedän kuinka hyvältä tuntuu edustaa seuraansa Euroopassa, hän alleviivaa.

Lisää uutisia