AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2022

"Todella aktiivinen joukkuesuoritus meiltä" - Vesa Vasara iloitsi Hongan esityksestä

"Todella aktiivinen joukkuesuoritus meiltä" - Vesa Vasara iloitsi Hongan esityksestä

"Vesku" kiitteli sekä esitystä että tunnelmaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tapiolan urheilupuiston kauden ennätysyleisö, 3705-päinen joukko sai rahoilleen vastinetta, kun FC Honka kaatoi vakuuttavasti HIFK:n 4-1.

Loppulukemat 4-1 Hongalle tarkoittivat myös sitä, että keltamustat nousivat voiton myötä Veikkausliigan kärkipaikalle! Honka, KuPS ja HJK ovat kaikki tasapisteissä, mutta Hongan paras maaliero oikeuttaa tällä hetkellä kärkisijaan.

– Peliesitykseen voi olla tyytyväinen. Todella aktiivinen joukkuesuoritus meiltä. Paineistimme paljon pallollista pelaajaa ja prässäsimme vaikka välillä välimatkat olivatkin suuria. Sitä kautta saimme aiheutettua virheitä vastustajalle ja paljon hetkiä nopeisiin hyökkäyksiin. Avausjaksolla meillä oli vähän haasteita, HIFK oli tiiviinä emmekä saaneet koko ajan murtauduttua paikoille. Onneksi saimme ensimmäisellekin jaksolle yhden maalin aikaiseksi, se helpotti.

- Jatkoimme hyvin toiselle nelivitoselle ja olimme todella aktiivisia puolustaessa. Saimme aika moniakin maalipaikkoja niistä ja loppupeleissä maalejakin tuli, vaikkemme ihan jokaisesta paikasta laittaneetkaan sisään. Nyt tietenkin tulokset ja onnistumiset tuovat vielä lisää uskoa ja intoa, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara tiivisti.

Vasara kiitteli myös tunnelmaa lehtereillä ja totesi samalla, että syksyyn ja isot panokset.

- Oli myös todella hyvä fiilis katsomossa. Meidän kannattajat ovat aina olleet mukana ja tukena vaikka olisi mennyt vähän huonomminkin, nyt pystymme antamaan heillekin vähän palkintoa siitä. Tästä eteenpäin pitää muistaa se, että kausi on vielä kesken, meillä on paljon pelattavaa ja joka peliin meidän tulee parantaa. Muuten emme pääse niihin tavoitteisiin, mitä meillä on, Vasara muistutti.

Lisää uutisia