AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2022

​"Maalini oli Jumalan lahja" – Luquinhasin voittomaali räjäytti AC Oulun riemuun

​"Maalini oli Jumalan lahja" – Luquinhasin voittomaali räjäytti AC Oulun riemuun

Luquinhas iski AC Oululle riemukkaan voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu otti sunnuntaina äärimmäisen tärkeän voiton FC Interistä ja tapa, jolla voitto tuli, jätti tuskin ketään Raatissa kylmäksi.

Ottelu eteni maalittomana ja AC Oulu joutui vielä vajaamiehiseksi toisen jakson alkupuolella. Isännät näyttivät jo taistelevan korkeintaan tasapelipisteestä, kun brasilialaishyökkääjä Luquinhas pujottelee itsensä vapaaksi pallon kanssa ja chippaa pelivälineen tyylikkäästi maaliin vain viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

- Se oli unelmieni maali. Kosketus oli täydellinen. Sanani eivät riitä kuvailemaan osumaa, Luquinhas hekumoi Kalevalle voittomaaliksi jäänyttä osumaansa ottelun jälkeen.

- Yritin olla rauhallinen maalivahdin edessä. Näin hänen menevän polvelleen ja sitten ajattelin yrittää nostoa.

Avausjaksolla ottavana osapuolena ollut AC Oulu sai lisämietittävää, kun Ibra Sekajja sai suoran punaisen yhteentörmäyksestä Inter-vahti Walter Viitalan kanssa.

- Punainen vaikeutti peliämme hieman. Mielestäni se ei ollut virhe, Ibra yritti tehdä maalia, mutta isku oli kova, Luquinhas kertoi.

Turkulaisilla oli useampi sauma päästä karkumatkalle, mutta ripaus onnea ja Calum Wardin torjunnat pitivät vieraat nollilla.

- Annoimme kaikkemme, ja joukkue ansaitsi voiton. Pelasimme logolle. Maalini oli Jumalan lahja, brassihyökkääjä sanoi.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia