AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2022

​"Liian huonoa perusasioiden osalta" – Veikkausliigakentille palannut Albin Granlund pettyneenä

​"Liian huonoa perusasioiden osalta" – Veikkausliigakentille palannut Albin Granlund pettyneenä

IFK Mariehamnin esitys jätti toivomisen varaa. (Kuva: IFK Mariehamn)

Huuhkajapuolustaja Albin Granlundin paluu IFK Mariehamniin ei sujunut ihan toivotulla tavalla, kun sunnuntaina tuli 1-5-tappio Ilvekselle.

Granlund seurasi avausjaksoa vaihdosta, kunnes käsky kävi kentälle. Lukemat olivat siinä vaiheessa kuitenkin jo 1-4.

- On aina mukana pelata jalkapalloa pitkän tauon jälkeen, mutta tämä oli meiltä todella huono ottelu ja meillä on paljon parannettavaa ensi perjantaiksi, Granlund sanoi Nya Ålandille.

Granlundin mukaan oli useita asioita, jotka eivät Grönvittin pelissä sunnuntaina toimineet.

- Minusta avausjakso oli liian huono etenkin perusasioiden osalta kuten pallon pitäminen joukkueella ja kaksikamppailujen voittaminen sekä se ettei palloa menetetä vaarallisissa paikoissa. Ilves rankaisi meitä aika monta kertaa siitä, että teimme kentällä tyhmyyksiä, Granlund arvioi.

- Hiukan olimme pyörryksissä, kun Ilves teki kaksi nopeaa maalia ottelun alkuun. Se varmasti vaikutti paljon siihen millainen ottelusta tuli.

Granlund itse joutui varsin poikkeukselliseen rooliin kentälle tultuaan, mutta totesi olevansa valmis pelaamaan siellä minne käsky käy.

- Tuntui omalta osaltani hyvältä olla taas kentällä. Sitten tosin pelasin topparina, joka on minulle ihan uusi pelipaikka. Saa nähdä mitä sitten jatkossa käy, mutta olen valmis avaukseen.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia