AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 21.8.2022

"Kyllä parempi vei tänään" - Tainio antoi tunnustuksen HJK:lle

"Kyllä parempi vei tänään" - Tainio antoi tunnustuksen HJK:lle

"Teme" ei selitellyt tappiota. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan sunnuntainen kotiottelu HJK:ta vastaan kääntyi vieraiden eduksi vajaassa kymmenessä minuutissa avausjakson lopulla.

Haka oli ottelussa hyvin mukana alussa ja olisi pienellä onnella ja tarkkuudella voinut johtaakin kamppailua.

– Eka puolituntinen me maltettiin puolustaa joukkueena ja päästiin hyödyntämään meidän vahvuuksia, eli tilanteevaihtoja. Niin kuin Tonikin (Koskela) tuossa mainitsi, pomppu sinne tai pomppu tänne tai viimeinen syöttö vähän huolellisempi, niin oltaisiin voitu saada se maali, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio pohti ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa.

Isäntien maailma musteni kuitenkin nopeassa tahdissa, kun omissa soi tiuhaa tahtia.

– Täysin musta kymmenminuuttinen ja päästetään kolme maalia. Yksitellen lähdettiin prässäämään ja tämän tasoinen joukkue vastassa, niin ehkä jonkun olisi pitänyt tajuta, että nyt ei enää kannata prässätä. Kolme maalia siihen loppuun, niin kyllähän se oli sellainen naula arkkuun niin sanotusti, Tainio harmitteli.

Haka ryhdistäytyi shokkihoidon jälkeen kuitenkin toiselle jaksolle, mutta todellista taistelua pisteistä ei enää syntynyt.

– Tietenkin olen ylpeä pojista, että jaksettiin taistella toinen puoliaika, ettei revennyt ihan tennislukemiksi. Ei me mitään uhkaa saatu, vaan se oli enemmän ja vähemmän pelailua se toinen puoliaika. Ei HJK päästänyt meitä oikeastaan millekään paikoille. Kyllä parempi vei tänään, Tainio myönsi rehdisti .

Lisää uutisia