AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2022

"Erittäin hyvä tulos ja tärkeä askel meille" - Gómez iloitsi SJK:n voitosta

"Erittäin hyvä tulos ja tärkeä askel meille" - Gómez iloitsi SJK:n voitosta

Joaquin Gómez lauantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK otti maukkaan päänahan, kun Veikkausliigaa johtava KuPS kaatui 2-1 luvuin OmaSp Stadionilla.

SJK joutui pelissä ensin tappiolle, mutta nousi Diego Rojasin ja Jake Jervisin maaleilla voittoon. Voitto nosti SJK:n myös ylemmän loppusarjan paikoille, kun runkosarjaa on kolme kierrosta pelaamatta

Peli sai shokkialun KuPS:n kannalta, kun vain kuudennella minuutilla maalivahti Johannes Kreidl sai suoran punaisen kortin. Vajaallakin pelaten KuPS antoi kovan vastuksen SJK:lle, mutta toisella jaksolla isäntien miesylivoima alkoi näkyä.

– Erittäin hyvä tulos. Ja erittäin hyvä juuri meille, sillä tämän myötä nousimme mukaan kuuden parhaan joukkoon, vaikka muilla onkin vielä pelejä huomenna jäljellä. He eivät kuitenkaan kaikki voi ottaa pisteitä, ja mennä meidän edellemme. Siksi tämä oli meille iso ja tärkeä askel tänään, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

Gómez oli kuitenkin hiukan pahoillaan Kreidlin punaisesta kortista.

– Olisi kuitenkin ollut ehkä parempi, jos peli olisi pysynyt 11 vs. 11. sillä se ulosajo muutti peliä paljon. Jotkut tuulettavat, kun toinen joukkue joutuu heti vajaalle, mutta itse en siitä tykkää. Pelaan mieluummin aina tasakentällisin. Kun toinen joutuu vajaalle heti alussa, siitä tulee vaikeaa, kun toinen muuttaa puolustavampaan muotoon, tilaa ei löydy alakerrasta ja se yleensä tekee joukkueesta myös urheamman tietyllä tavalla.

– Toisella puoliajalla me kuitenkin dominoimme peliä ja teimme sen mitä meiltä odotettiin. Loimme paikat, puolustimme hyvin ja teimme kaiken tarkasti, että otamme voiton, Gómez päätti.

Lisää uutisia