AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2022

"Olen oikein tyytyväinen tulokseen" - Gómez jäi kaipaamaan SJK:lta ratkaisua jo aiemmin

"Olen oikein tyytyväinen tulokseen" - Gómez jäi kaipaamaan SJK:lta ratkaisua jo aiemmin

Pisteet Helsingistä maistuivat Joaquin Gómezille. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kaatoi HIFK:n Bolt Areenalla maanantaina ensimmäistä kertaa sitten kauden 2017.

Samalla voitto nosti SJK:n vain kolmen pisteen päähän neljännestä sijasta.

Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla SJK:n esitys oli pelillisesti täyttä dominointia, vaikka maaleja nähtiin vain yksi. Toisella jaksolla kotijoukkue HIFK sai muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen, joista yhdessä Jesse Öst teki tärkeän torjunnan. SJK:lla puolestaan oli useita paikkoja toisessa päässä, mutta toinen maali nähtiin vasta, kun pelattiin jo ottelun lisäaikaa.

– Olen oikein tyytyväinen tulokseen. Tiesimme, että tämä on vaikea peli, sillä pelasimme joukkuetta vastaan, joka taistelee olemassaolostaan. He ottavat siten paljon riskejä, saadakseen tuloksia ja koittavat kaikin tavoin tehdä meidän työmme vaikeaksi. Mutta siitä huolimatta, me pelasimme mielestäni hyvin. Me dominoimme peliä ja hallitsimme palloa, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

– Olen samalla kuitenkin pettynyt, että emme saaneet tapettua peliä aiemmin lisämaaleilla. Meillä oli kuitenkin paikkoja. Joissain yrityksissä olisimme voineet olla parempia, mutta joissain taas maalivahti teki erinomaisia pelastuksia, ja piti kotijoukkuetta pystyssä.

Gómezin mukaan tilanteen pysyessä 0-1:ssä HIFK myös pysyi pelissä mukana.

– Se antoi heille mahdollisuuden ottaa entistä enemmän riskejä, ja luotua siten hieman vaaraa meidän päätyymme. Olisimme voineet pelata paremmin viimeisen vartin ja pitää pallo tiukemmin meidän hallussa. Mutta koska heidän riskinottonsa antoi niin paljon tilaa, niin se sai meidän pelaajamme yrittämään nopeasti ratkaisuja. Onneksi Jesse Öst otti myös muutaman tärkeän torjunnan ja piti meidät johdossa.

– Kokonaisuutena olen tyytyväinen voittoon ja erittäin iloinen kolmesta pisteestä. Nyt pyrimme vielä korjaamaan tämän ottelun virheet ja menemme eteenpäin sen kautta kohti seuraavaa ottelua, Gómez päätti.

Lisää uutisia