AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2022

AC Oulun Duarte kiitteli tapahtumaa - manasi peliesitystä

AC Oulun Duarte kiitteli tapahtumaa - manasi peliesitystä

Rasmus Karjalaisen maali ei riittänyt tuomaan pisteitä AC Oululle. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu joutui tunnustamaan FC Hakan vahvemmakseen joukkueiden kohdatessa perjantai-iltana Tehtaan kentällä. AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte nautti hienosta jalkapallotapahtumasta, mutta tulos luonnollisesti harmitti portugalilaista.

Tehtaan kentälle oli pakkautunut Hakan kauden ennätysyleisö, kun yli 3200 katsojaa oli saapunut seuraamaan jännitysnäytelmää. Duarte nautti tapahtuman hengestä.

- Ensinnäkin tämä oli hienoa jalkapallon juhlaa valkeakoskelaisille ja niille jotka katsoivat tätä ottelua Ruudusta. Liiga tarvitsee tällaisia tapahtumia kasvaakseen. Siitä näkökulmasta tämä oli loistava ja onnittelut kotijoukkueelle tapahtuman järjestämisestä, Duarte aloitti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

AC Oulu joutui lähtemään otteluun hieman siipirikkoisena, sillä viimeisten päivien aikana rivistä putosivat Michael Lopez, Niklas Jokelainen ja Marius Könkkölä.

- Pelillisesti ottelu oli meille vaikea jo ennen sen alkamista, sillä meillä oli mukana vain 17 pelaajaa. Se rajoitti meidän mahdollisuuksia saada lisää voimaa penkiltä.

- Minun täytyy olla rehellinen ja sanoa, että Haka oli hyvin valmistautunut ja olimme hetken kadoksissa heidän toisen puoliajan muutosten jälkeen. Toisella puoliajalla oli vaikea prässätä ja muutimme muotoamme muutamaankin kertaan ennen kuin se alkoi tehota. Toinen maali antoi meille toivoa pisteestä, mutta yleisesti peli oli meille vaikea, Duarte analysoi ottelua.

- Yleisesti ottaen Haka pelasi hyvän pelin ja mielestäni molemmat joukkueet näyttivät miksi ne ovat näillä sijoilla sarjataulukossa. Tämä oli kaikille katsojille hieno peli, Duarte päätti.

AC Oulu kohtaa seuraavaksi sunnuntaina 21.8. FC Interin kotikentällään.

Lisää uutisia