AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2022

Walter Viitala kohtaa entisen seuransa – ”Olen pelannut ennenkin vanhoja jengejä vastaan”

Walter Viitala kohtaa entisen seuransa – ”Olen pelannut ennenkin vanhoja jengejä vastaan”

Walter Viitalalla on tuttuja vastassa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter isännöi lauantaina SJK:ta. Tuleva vastus on tuttu Interin maalivahti Walter Viitalalle, joka pelasi seurassa kaksi edelliskautta.

Viitala siirtyi Turkuun juurikin seinäjokisten organisaatiosta. Ylimääräisiä perhosia ei ole kuitenkaan vatsassa SJK-ottelun aattona.

– Funtsin tuota, olen pelannut ennenkin vanhoja jengejä vastaan, mutta tämä ei herätä ihan samanlaisia fiiliksiä kuin yleensä vanhoja jengejä vastaan. En tiedä miksi, Suomessa aiemmin muun muassa FC Hongassa ja IFK Mariehamnissa torjunut Viitala kertoo Interin sivuilla.

Viitala palasi HIFK-otteluun tolppien väliin, kun neljä edellistä matsia oli mennyt vaihtopenkin puolella. He ovat suhteellisen tasaisesti jakaneet torjuntavastuun Matias Riikosen kanssa.

– Tosi miellyttävä kilpailutilanne. Joka treeneissä pitää olla hereillä ja olla mies paikallaan, jotta pääsee pelaamaan. Oli hienoa, että joukkue pystyi nyt pitämään nollan, eihän mulla ollut siinä hirveästi duunia, mutta tosi kiva, että on kilpailua. Siihen olen aina tottunut urani aikana, Viitala toteaa.

FC Inter-SJK Veritas Stadionilla lauantaina 6.8. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia