AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2022

​"Olen pettynyt ellei tehoja tule" – Jamie Hopcutt valmiina debyyttiin IFK Mariehamnissa

​"Olen pettynyt ellei tehoja tule" – Jamie Hopcutt valmiina debyyttiin IFK Mariehamnissa

Jamie Hopcutt on valmis debyyttiinsä. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin uusin hankinta Jamie Hopcutt saatetaan nähdä ensi kertaa kentällä jo lauantaina FC Hakaa vastaan.

Vajaan viikon Grönvittin kanssa harjoitellut Hopcutt on omien sanojensa mukaan päässyt hyvin sisään joukkueeseen, vaikka itse sopimus syntyi pikavauhtia.

- Kaikki meni todella nopeasti ja minulla oli kirjaimellisesti yksi tai kaksi päivää aikaa tehdä päätös. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä. Uskon että joukkueen pelityyli sopii minulle, Hopcutt kertoi Ålandstidningenille.

- Valmentaja on puhunut siitä, että pyrimme pallolliseen peliin, mutta maalinteko ei ollut ihan kohdillaan tänä vuonna. Siinä toivon pystyväni vaikuttamaan ja tekemään muutoksen.

Hopcutt on varsinaisesti hyökkäävä keskikenttäpelaaja, mutta viihtyy monessa roolissa hyökkäyspäässä. Fokus on joka tapauksessa selvä.

- Näen itseni maalintekijänä ja tilanteiden rakentajana. Olen täällä tehojen takia ja olen todella pettynyt ellei niitä tule.

Tosipelejä Hopcuttilla ei viime ajoilta kovin paljon ole alla ja ihan paras vire ehkä vielä haussa, mutta pelikunnossa 29-vuotias pelimies vakuuttaa olevansa.

- Tuntuu hyvältä ja jos saan tilaisuuden, olen valmis.

IFK Mariehamn-FC Haka Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 6.8. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia