AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2022

Ilvekselle huonoja uutisia sairastuvalta

Ilvekselle huonoja uutisia sairastuvalta

Aapo Mäenpäätä odottaa useamman viikon huili peleistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves koki ikävän takaiskun, kun Aapo Mäenpää joutuu huilaamaan pidemmän tovin.

Ilvekseltä keskikenttäpelaaja Yusif Moussa ja toppari Kalle Katz eivät vielä aivan ole pelikunnossa. Lisäksi laitapuolustaja Mäenpää liittyy pitkäaikaisloukkaantuneiden joukkoon torstaina tulleen nilkkavamman takia.

– Tässä on tullut hieman huolia ja murheita. Aapo on nyt viimeisimpänä jäänyt pois. Tänään selvisi hänen loukkaantumisensa tila, ja huilia tulee useampi viikko. Vähän menee siis suunnitelmat uusiksi. Kyllä me kuitenkin hyvä valmius saadaan, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio vakuuttaa lauantaisen VPS-ottelun alla seuran sivuilla.

VPS-Ilves Elisa Stadionilla lauantaina 6.8. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia