AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2022

​IFK Mariehamn pääsee täydessä iskussa Haka-otteluun – "Näyttää paljon paremmalta"

​IFK Mariehamn pääsee täydessä iskussa Haka-otteluun – "Näyttää paljon paremmalta"

"Abu" on palannut Grönvittin harjoitusvahvuuteen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on kärsinyt osansa loukkaantumisista kuluvalla kaudella, mutta nyt tilanne näyttää Grönvittillä erittäin valoisalta.

IFK Mariehamn on kesän siirtoikkunassa vahvistunut tutulla hyökkääjällä Olawale Tehellä, joka nähtiin kentällä jo viikko sitten HJK:ta vastaan sekä viimeisimpänä hyökkäävällä keskikenttäpelaajalla Jamie Hopcuttilla.

IFK isännöi lauantaina FC Hakaa ja joukkueen fysiikkavalmentaja Philip Garvö näkee kaksikon olevan valmiina antamaan 100 prosenttia.

- He ovat hyvässä kunnossa. Olawale tuli aika hyvässä kunnossa jo harjoituksiin ja Jamiella on alla harjoitusjakso alla Ruotsissa, joten hänen suhteensa ei ole mitään ongelmaa. Kumpikin on ehdottomasti valmis pelaamaan, Garvö kertoi IFK TV:lle.

Uusien hankintojen lisäksi joukkueen sairastupa alkaa ammottaa tyhjyyttään. Pelaajia on palannut riviin vähitellen ja nyt myös Mikko Sumusalo ja Mohammed Abubakari ovat jälleen käytettävissä.

- Näyttää kaikkineen paljon paremmalta. Mikko ja Abu ovat harjoitelleet viikolla mukana ja kaikki pelaajat ovat käytettävissä lauantaina, Garvö vahvistaa.

IFK Mariehamn-FC Haka Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 6.8. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia