AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 30.7.2022

​Olawale Tehe pelikelpoinen – IFK Mariehamnilla silti miettimistä kokoonpanossa

​Olawale Tehe pelikelpoinen – IFK Mariehamnilla silti miettimistä kokoonpanossa

Olawale Tehen pelilupa on kunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamniin paluun tehneen Olawale Tehen pelilupa-asiat saatiin kuntoon ja hyökkääjä on pelikelpoinen lauantaina HJK:ta vastaan.

Grönvittin päävalmentaja Daniel Norrménin mukaan Olawalen liittyminen ryhmään on erittäin tervetullutta.

- Hän on näyttänyt hyvältä harjoituksissa viikolla ja hänethän tiedetään taitavaksi pelaajaksi, josta meille oli paljon hyötyä viime vuonna, Norrmén sanoi Ålandstidningenille.

Joukkueessa riittää poissaoloja, joten norsunluurannikkolainen nähtäneen kentällä jo lauantaina – tuskin kuitenkaan koko ottelua.

- Hän ei ole 90 minuutin kunnossa, mutta vaikuttaa olevan silti paremmassa vireessä kuin voisi odottaa pelaajalta, joka ei ole pelannut niin pitkään aikaan. On mahdollista että hän on avauksessakin, "Ahna" viittasi Olawalen edelliseen otteluun, joka oli toukokuussa.

IFK Mariehamnin hyökkääjistä John Owoeri kärsii lauantaina pelikieltoa, joten tämäkin nostaa mahdollisuutta nähdä Olawale kentällä.

Sivussa ovat lisäksi loukkaantuneet Mikko Sumusalo ja Mohammed Abubakari, HJK-lainat Elmo Henriksson ja Patrik Raitanen sekä mahdollisesti myös viikolla sairastellut Jean-Christophe Coubronne.

- Erilaista poissaoloa on runsaasti ja ikään kuin se ei riittäisi, on Jarikin [valmentaja Pyykölä] sairaana. Valitettavasti olemme nyt loukkaantumisten, pelikieltojen ja sairauksien sävyttämällä jaksolla. Tuntuu että kaksi putoaa aina rivistä kun saamme yhden takaisin, Norrmén kuvaa.

HJK-IFK Mariehamn Bolt Arenalla lauantaina 30.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia