AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 30.7.2022

​Moshtagh Yaghoubi lainasopimuksella takaisin SJK:hon - "All in"

​Moshtagh Yaghoubi lainasopimuksella takaisin SJK:hon - "All in"

Mosa SJK-paidassa kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja AC Oulu ovat tehneet loppukauden mittaisen lainasopimuksen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin siirrosta SJK-paitaan.

27-vuotias Yaghoubi on yksi Suomen tunnetuimpia jalkapalloilijoita ja edustanut Suomea myös maajoukkueissa. Mosa-lempinimellä tunnettu keskikentän taistelija nähdään SJK-paidassa nyt myös toista kertaa urallaan.

- Tosi hyvillä fiiliksillä tulen takaisin. Vielä olen loukkaantuneena, että tässä menee pari viikkoa ennen kuin pääsen kentälle. Mutta on todella kiva tulla tänne laittamaan itseni kuntoon ja siitä peleihin. Haluan pistää itseni mahdollisimman hyvään kuntoon ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Haluan saavuttaa jotain hienoa SJK:n kanssa, sanoo Moshtagh Yaghoubi.

- Se vielä lisää fiilistä, kun on niin paljon tuttuja sekä frendejä täällä jo viime kaudelta sekä aiemmalta kerralta Seinäjoelta. Tosi kiva tulla takaisin. Uskon myös, että viihdyn hyvin täällä. Viihdyin kyllä viimeksikin, mutta nyt luulen, että viihdyn vielä paremmin, Mosa naurahtaa.

- Haluankin sanoa terveisiä SJK:n faneille, että lupaan mennä kentällä täysiä. "All in", Mosa vakuuttaa vielä lopuksi.

Mosa lupautui SJK-kannattajien ja -junioreiden tavattavaksi, sunnuntain SJK - AC Oulu peliä ennen pidettävissä kannattajatapaamisissa.

Mosa Yaghoubi on myös erittäin hyvin tuttu SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómezille, jonka alaisuudessa Mosa pelasi yhden uransa parhaimpiin kuuluvan kauden viime vuonna Helsingin IFK:ssa. Pelejä tuli 24 ja niissä maaleja kolme. Kuluvalla kaudella AC Oulussa, Mosa on pelannut 11:sta ottelussa ja tehnyt niissä myös yhden maalin.

- Olemme todella iloisia saadessamme pelaajan kuten Mosa meidän mukaamme. Hän tuo joukkuseen lisää jotain sellaista, mitä joukkueesta on ehkä hieman puuttunut alkukaudesta. Hän tuo lisää laatua ja kilpailua keskikentällemme. Lisäksi Mosa on pelaaja, jonka tunnemme erittäin hyvin. Erityisesti hän on tuttu minulle, mutta myös meidän muille staffin jäsenille sekä pelaajille, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

- Mosa tuo ryhmään myös kokemusta ja taitoa, ja siten pitää meidän kilpailukykymme korkealla tasolla loppukautta silmällä pitäen, jatkaa Gómez vielä lopuksi.

Yaghoubi on tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta toipumassa pelikuntoon lähiviikkoina. Hän ei muutenkaan saa pelata tulevana sunnuntaina AC Oulua vastaan, josta hän on lainasopimuksella SJK:ssa. Muuten hän on vapaa edustamaan joukkuetta välittömästi.

SJK kohtaa AC Oulun sunnuntaina 31.7. kello 16.00 Veikkausliigan ottelussa OmaSp Stadionilla. Yaghoubi on tavattavissa ottelua ennen pelaajatapaamisissa tapahtuma-areenalla ja junioripäädyssä.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia