AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 24.7.2022

"Näytimme, että pystymme pelaamaan futista" - Rasmus Karjalainen tehokkaana paluuottelussaan

"Näytimme, että pystymme pelaamaan futista" - Rasmus Karjalainen tehokkaana paluuottelussaan

"Rasse" teki paluun Veikkausliigakentille. (Kuva: Elias Mustonen)

Maajoukkueessakin hyökänneen Rasmus Karjalaisen paluu kotikentälle oli tyylikäs. Karjalainen nähtiin ensi kertaa AC Oulun paidassa lauantaina.

Tehoja myös löytyi. AC Oulun noustua 3-1-voittoon IFK Mariehamnista Karjalainen värkkäsi esityöt Niklas Jokelaisen 1–1-tasoitukseen ja Embalon osumaan.

Seiskapaitaan sonnustautunut Karjalainen näyttää sopivan erittäin hyvin yhteistyöhön toisena hyökkääjänä touhunneen Michael Lopezin kanssa. Keskikentän keskustan ylimmillä paikoilla pelanneet Jokelainen ja Otso Liimatta sopivat 4–4–2-tyyppisessä muodossa kokonaisuuteen.

– Haluan olla myös maalien rakentaja. Tykkään Michaelin ja Niklaksen liikkeistä. Myös Otso syötti minulle hyviä palloja. Mielestäni liikumme hyvin ja saamme aikaan hyviä kombinaatioita, Karjalainen kommentoi Kalevalle.

Karjalainen sai ensimmäiset kunnon peliminuutit kuukausien tauon jälkeen. Oululainen jaksoi hyvin lähes 70 minuuttia. Hän kertoi vaihtopenkille sitä ennen pienistä tuntemuksista nivusessaan.

– Joukkueella oli tosi iso halu korvata se VPS-peli. Sen me myös teimme. Näytimme, että pystymme pelaamaan futista. Ei tämä meidän paras pelimme ollut, mutta kolme maalia ja voitto, Karjalainen tiivisti.

Lähde: Kaleva
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia