AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2022

"Win-win -tilanne pelaajalle ja seuralle" - Rasmus Karjalainen jo lauantaina AC Oulun avauksessa?

"Win-win -tilanne pelaajalle ja seuralle" - Rasmus Karjalainen jo lauantaina AC Oulun avauksessa?

AC Oululla on heittää kovan luokan vahvistus peliin lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun riveihin siirtynyt Rasmus Karjalainen tehnee kuluvan kauden debyyttinsä Veikkausliigassa lauantaina IFK Mariehamnia vastaan.

26-vuotias Karjalainen on myös koko liigan mittakaavassa tähtikategorian hyökkääjä, sillä oululainen pelasi vuosina 2018–2020 yhteensä 13 A-maaottelua.

AC Oulun entisenä pelaajana sekä intohimoisena kannattajana hänen hankinnassaan on paikallista merkittävyyttä.

– Nuoret pelaajat olivat todella innoissaan, kun kuulivat, että Rasse on tulossa. Hänellä on johtajan ominaisuuksia, joten nuoret oppivat häneltä paljon. Hän myös tuntee vastuunsa omasta kehittymisestään. Tämä on win-win -tilanne pelaajalle ja seuralle, AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte toteaa Kalevalle.

Karjalainen on laittanut itsensä fyysisesti iskuun. Se on toki vielä eri asia kuin täysi pelikunto, sillä Karjalainen jäi keväällä vähille minuuteille Allsvenskanin Helsingborgissa.

Jos takaiskuja ei tule, Karjalainen aloittaa lauantaina kärjessä Michael Lopezin kanssa. On mielenkiintoista nähdä, putoaako Karjalainen eri tilanteissa hieman alemmaksi.

– Meillä on pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan monella eri pelipaikalla. Kaikkien ryhmittymien takana ovat kuitenkin meidän pelimme isot perusperiaatteet, jotka eivät muutu.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia