AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2022

KuPS:n Dahlströmillä on tuntumaa Moldovan jalkapalloon - "Tulevat varmasti haastamaan meidät tasapäisesti"

KuPS:n Dahlströmillä on tuntumaa Moldovan jalkapalloon - "Tulevat varmasti haastamaan meidät tasapäisesti"

"Dalella" on omkohtaista tuntumaa Moldovan pääsarjasta. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS isännöi torstaina Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen avausosassa moldovalaista FC Milsami Orheita.

KuPS:n keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström on niitä harvoja pelaajia, joilla on omakohtaista kokemusta Moldovan pääsarjasta. 25-vuotias "Dale" pelasi kauden 2020 maan suurseura Sheriff Tiraspolissa.

- Milsami oli yksi niistä joukkueista, jotka pystyivät haastamaan meidät pelillisesti. He tulevat varmasti haastamaan myös meidät tässä otteluparissa tasapäisesti, emmekä saa missään tapauksessa aliarvioida vastustajaamme.

- Silti olen hyvin luottavainen siihen, että meillä on oikein hyvät mahdollisuudet edetä otteluparista jatkoon, Dahlström ennakoi tulevaa otteluparia.

Ensimmäistä kauttaan KuPS-paidassa pelaava Dahlström kokee myös kotiottelun merkityksen olevan suuri, mikäli KuPS mielii otteluparista jatkoon.

- Niin kuin nähtiin ensimmäisellä kierroksella, kotipelin merkitys on todella suuri. Vieraskentällä europeleissä pelaaminen on aina haastavaa, ympäristö on erilainen ja vastustaja myös yleensä pelaa rohkeammin.

- Näitä pelejä varten olemme tehneet talvesta lähtien töitä ja uskon että edessämme on vielä hieno matka Euroopassa, Dale jatkaa.

To 21.7. klo 19.00 KuPS - FC Milsami Orhei (MDA), Väre Areena – pääsyliput

Ottelua voi myös seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:sta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia