AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 19.7.2022

"Ollaan vähän uudessa tilanteessa" - Haka nousi voitolla jo neljännelle sijalle

"Ollaan vähän uudessa tilanteessa" - Haka nousi voitolla jo neljännelle sijalle

Haka nousi viime hetkillä voittoon maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka kohtasi maanantai-illan Veikkausliiga -ottelussa FC Interin.

Tasapisteistä otteluun lähteneet joukkueet olivat molemmat lisäpisteiden tarpeessa, mikäli haaveet ylemmästä loppusarjasta halutaan pitää omissa käsissä. Erittäin vaiherikkaan kohtaamisen päätteeksi pisteet jäivät lopulta ansaitusti Valkeakoskelle maalein 3-2.

– Lopussa saatiin tasoitus, niin sitten toinen joukkue haki voittoa ja toinen tyytyi tasuriin. Me oltiin se, joka sitä voittoa haki. Me prässättiin ylhäältä ja luotiin aika liuta paikkoja ja sitten ihan viimeisestä tilanteesta meni sisään, Haka-luotsi Teemu Tainoi kertasi ottelun viimeistä pariakymmentä minuuttia.

Voitolla Haka nousi Veikkausliigan neljänneksi ja tämä asettaa niin päävalmentajan, kuin joukkueen aivan uuden asetelman eteen.

– Kyllä sen näki tietyllä tapaa, että me ollaan vähän uudessa tilanteessa tämän joukkueen kanssa. Pari vuotta mietitty ennen peliä, että jos tappio tulee, niin ollaan pohjamudissa.

- Ja nyt vähän erilainen, jos voitto tulee, niin ollaankin sarjanelosena, Tainio pohti tyytyväisenä ja kehaisi joukkueensa vastanneen hienosti mahdollisuuteen taistella kärkisijoista.

Lisää uutisia