AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2022

Grau manasi ottelun loppua – ”Pitäisi olla silti fiksumpia pelin lopussa”

Grau manasi ottelun loppua – ”Pitäisi olla silti fiksumpia pelin lopussa”

Miguel Grau manasi ottelun loppua. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantain Veikkausliigan ainokainen ei jättänyt ketään kylmäksi, kun FC Haka ja FC Inter iskivät viihdettä pöytään viiden maalin edestä. Turkulaisten suruksi ottelu päättyi lopulta kotijoukkue Hakan voittoon maalein 3-2.

Tappiosta äärimmäisen kitkerän tekee se, että koskilaisten voittomaali syntyi ajassa 90+3. FC Interin päävalmentaja Miguel Grau oli syystäkin pettynyt mies taiston tauottua.

– Me hoidimme pelin lopun todella huonosti, olimme väsyneitä. Pelaajatilanne on tällä hetkellä hankala. Meidän pitäisi olla silti fiksumpia pelin lopussa. Nyt hävisimme ottelun yhden vastahyökkäyksen ja vapaapotkun tähden, Grau harmitteli Interin sivujen mukaan.

Grau kävi voittomaalin jälkeen kuumana, jota hän hieman taustoitti.

– Teimme virheen rikkoessamme lopussa, ja he saivat vielä antaa vapaapotkun. Ensimmäisellä jaksolla me olimme laidasta läpi samalla tavalla, mutta peli vihellettiin sekunnin tarkasti poikki. Sitä linjaa minä ihmettelen, espanjalainen harmitteli.

– Johtaessamme 1-2, me menetimme minuutti minuutilta pallonhallintaa ja Haka oli joukkueista parempi viimeiset 25 minuuttia, Grau summasi.

Interin paidassa debytoi Valkeakoskella espanjalaiskärki Joel Rodriguez. Hän pelasi ottelun viimeiset 20 minuuttia ja pääsi pariin otteeseen näyttämään liikettään linjan taakse. Interin kokoonpanosta puuttui maanantaina kapteeni Rick Ketting, joka neuvottelee ostotarjouksen myötä siirrosta toiseen seuraan.

Lisää uutisia