AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2022

Axel Vidjeskog palaa KuPS:n riveihin - laina Ilvekseen päättyi

Axel Vidjeskog palaa KuPS:n riveihin - laina Ilvekseen päättyi

"Axu" on jälleen KuPS:n harjoitusvahvuudessa.

Kuopion Palloseuran pelaajistossa tapahtuu pieniä muutoksia. Keskikenttäpelaaja Axel Vidjeskog palaa lainalta takaisin Ilveksestä ja puolustaja Felipe Aspegrenin ura jatkuu Seinäjoen Jalkapallokerhossa.

21-vuotias Pietarsaaren FF Jaron kasvatti Axel Vidjeskog siirtyi huhtikuun puolivälissä Tampereen Ilvekseen lainasopimuksella. Vidjeskogin laina on nyt päättynyt ja hän palasi takaisin KuPS:n joukkueharjoituksiin maanantaina 18. heinäkuuta. "Axu" sai Ilveksessä paljon vastuuta alkukauden aikana ja hän oli joukkueensa avauskokoonpanossa jokaisessa ottelussa. 10 Ilveksessä pelaamassaan ottelussa Vidjeskog onnistui kertaalleen myös maalinteossa.

Puolustaja Felipe Aspegren siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhoon. 28-vuotias monikäyttöinen pelaaja tuli Kuopioon elokuussa 2021 ja keltamustassa Felppu pelasi niin laitapuolustajana, kuin myös keskikenttäpelaajana.

Kuopion Palloseurassa alkukauden lainalla olleiden Talles Brenerin, sekä Fabio Schneiderin lainasopimukset KuPS:ssa ovat myös päättyneet ja he jatkavat pelaajauriaan emoseuroissaan Ukrainassa ja Saksassa. KuPS toivottaa myös Tallesille, sekä Schneiderille menestyksekästä uran jatkoa.

Lisää uutisia