AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2022

SJK:n Gómez harmissaan: "Meidän olisi pitänyt voittaa"

SJK:n Gómez harmissaan: "Meidän olisi pitänyt voittaa"

Yksi pinna ei riittänyt SJK-luotsille. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja Ilves järjestivät sunnuntaina Seinäjoella värikkään ottelun. Lopulta pisteet jaettiin lukemin 3-3.

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez myöntää seuransa verkkosivuilla, että enemmänkin oli otettavissa kuin yksi pinna.

– Hieman pettynyt, että emme saaneet kolmea pistettä tänään. Virheitä ja pallon menetyksiä taas puolustuksessa, mistä he rankaisivat. Tänään menetimme kaksi pistettä mielestäni. Mutta tällä hetkellä emme voi jäädä liikaa märehtimään näitä pelejä, koska uusia otteluita tulee kovalla tahdilla. Pitää keskittyä positiivisiin asioihin, ja mielestäni me välillä pelasimme todella hyvin. Teimme vähintäänkin tarpeeksi, jotta saisimme kolme pistettä ja loimme maaleja sekä paikkoja. Energia ja se halu, miten pelasimme hyökkäyspäässä, on jotain mitä voimme pitää positiivisena. Ja jos katsoo viime pelejämme, niin olemme tehneet kymmenen maalia kolmessa pelissä. Joten se ei ole asia, mistä meidän pitää olla huolissaan, Gómez pohtii.

– Lopulta tämä oli ottelu, joka meidän olisi pitänyt voittaa, mutta teimme itse virheitä, joiden vuoksi menetimme voiton. Toivomme, että saamme sen korjattua ja kehitettyä peliä siltä osin. Aina tulee virheitä peleissä, ja teemme niitä varmasti jatkossakin, mutta jos ehkäisemme niitä hieman enemmän, niin me alamme voittamaan näitä pelejä, Gómez huomauttaa.

Lisää uutisia