AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2022

Ilveksen Kallio: "Ei puuttunut tapahtumia"

Ilveksen Kallio: "Ei puuttunut tapahtumia"

Toni Kallio näki Ilveksen esityksessä sekä hyvää että huonoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja SJK tasasivat sunnuntaina pisteet Seinäjoella lukemin 3-3.

Seinäjoella käytiin sunnuntai-iltana sangen jännittävä liigakamppailu. SJK:n ja Ilveksen välinen ottelu sisälsi kuusi maalia, ulosajon, liigadebyytin ja monia muita juonenkäänteitä.

Lopputulos oli 3-3. Ilveksen päävalmentaja Toni Kalliolle olisi kelvannut vähemmänkin erikoinen ottelu, jos pistetili olisi karttunut enemmän.

– Ei puuttunut tapahtumia, oli suht vauhdikas ottelu. Tietysti tästä jää pieni harmitus kaikille, kun muutama minuutti ennen loppua SJK sai vielä väännettyä itsensä tasoihin. Ottelun lopussa oli kuitenkin sellaisia tapahtumia, että otetaan nyt tämä pistekin vastaan, Kallio pyörittelee Ilveksen sivuilla.

– Ihmeellisiä maaleja meille kyllä tehtiin. Ensimmäinen tietysti kulman jälkitilanteesta, mutta sekin meni oman pelaajan jalan kautta sisään. Toinen pääsi jotenkin kummallisesti puikahtamaan sisään. Kolmas olikin Hradeckyn upea laukaus, mutta aika monta kertaa tuollaisia saa yrittää, että sisään menisi. Valitettavasti meidän kannaltamme tänään upposi.

Päästä päähän aaltoillut peli tarjosi viihdettä yleisölle, mutta mukana oli myös paljon harkittua taktiikkaa.

– Kokonaisuutena pelissä oli paljon positiivisia asioita. Haimme vauhtia ja kovaa prässiä, sitä kautta saimme paljon tilanteita ja pari maaliakin aikaiseksi. Näimme hyviä hetkiä, ja näitä otamme mielellämme mukaan myös Ratinaan seuraavaksi HJK:ta vastaan, Kallio toteaa.

Lisää uutisia