AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2022

"Loistavat mahdollisuudet kehittyä entisestään" - Ilves ja Badreddine Bushara jatkosopimukseen

"Loistavat mahdollisuudet kehittyä entisestään" - Ilves ja Badreddine Bushara jatkosopimukseen

"Badu" Bushara viihtyy mainiosti Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaudeksi 2022 Ilveksen edustusjoukkueen rivistöön noussut Badreddine "Badu" Bushara on allekirjoittanut jatkosopimuksen keltavihreiden kanssa. Sopimus pitää Busharan seurassa kauden 2024 loppuun asti.

U18-maajoukkuerinkiin kuuluva hyökkääjä teki Veikkausliigadebyyttinsä kuluvan kauden ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa FC Hakaa vastaan huhtikuussa. Minuutteja ensiesiintymisen jälkeen on tullut viidessä eri Veikkausliigaottelussa ja aiemmin kaudella Bushara pelasi yhteensä kahdessa Suomen Cupin ottelussa sekä neljässä Liigacupin ottelussa.

Nuori lupaus on lisäksi ollut vahvistamassa Ilves/2:sta kahdeksassa miesten Kakkosen ottelussa pyssyttäen niissä yhteensä neljä osumaa.

Valmentajat ja seurajohto ovat olleet tyytyväisiä Busharan kehitykseen.

– Nuoreksi pelaajaksi hän on mukautunut joukkueeseen hyvin ja päässyt erinomaisesti vauhtiin edustusjoukkueen mukana. Näemme Badussa paljon potentiaalia tuleville kausille ja siksi halusimme jatkaa sopimusta hänen kanssaan, Toni Hevonkorpi kommentoi.

– Hyvillä fiiliksillä jatkan Ilveksessä! Olen todella tyytyväinen jatkosopimukseen, sillä olen viihtynyt joukkueessa hyvin ja täällä minulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä entisestään ja päästä eteenpäin urallani. Nyt vaan nauttimaan tulevista voitoista ja maaleista joukkueen kanssa. Vielä on monta peliä jäljellä ja niihin on isot tavoitteet, Bushara sanoo.

Lisää uutisia