AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 14.7.2022

Alan Henrique ja Albion Ademi eivät jatka FC Lahdessa

Alan Henrique ja Albion Ademi eivät jatka FC Lahdessa

Albion Ademi pelaa perjantaina viimeisen pelinsä FC Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden pelaajistossa tapahtuu muutoksia, kun Alan Henrique ja Albion Ademi eivät jatka joukkueen riveissä.

Henriquen sopimus on päättynyt, eikä hänen optiotaan käytetty, joten Henrique ei jatka Lahdessa. Henrique pelasi Veikkausliigassa yhteensä kuudessa ottelussa. Suomen Cupissa otteluita kertyi neljä ja maaleja kaksi.

Ademi pelaa puolestaan viimeisen ottelunsa Lahden paidassa, sillä Djurgårdens IF kutsui hänet takaisin lainalta. Ademi siirtyi FC Lahteen lainalle kauden alla ja on ennen perjantain Honka-ottelua pelannut 13 ottelua Veikkausliigassa ja neljä Suomen Cupissa. Hän teki Suomen Cupissa yhden maalin.

Alan Henriquen sopimus on päättynyt, eikä hänen optiotaan käytetty, joten Henrique ei jatka Lahdessa. Albion Ademi pelaa puolestaan viimeisen ottelunsa Lahden paidassa, sillä Djurgårdens IF kutsui hänet takaisin lainalta.

Lisää uutisia