AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 11.7.2022

KuPS:n Savolainen voittomaalista: "Harjoiteltu kuvio"

KuPS:n Savolainen voittomaalista: "Harjoiteltu kuvio"

KuPS jätti FC Lahden ilman mahdollisuuksia. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS jatkoi vahvaa menoaan Veikkausliigan kärjessä kukistamalla sunnuntaina FC Lahden 4-0.

Yksi iloisimpia hahmoja ottelun päätyttyä oli laitapuolustaja Saku Savolainen. Savolaisen edellinen Veikkausliiga-startti oli marraskuulta 2020 ja hänen edellistä puoltatoista vuottansa on varjostanut vakava loukkaantuminen. Nyt Iisalmen PK-37:n kasvatti pelasi noin 75 minuuttia ja onnistui myös maalinteossa.

- Meillä on laaja joukkue täynnä hyviä pelaajia. Pitää vain olla kärsivällinen ja odottaa omaa vuoroaan. Sitten kun sen vuoron ja tilaisuuden saa, se pitää käyttää mahdollisimman hyvin hyödykseen, Savolainen miettii KuPS:n sivuilla.

Savolainen sanoo, ettei ole vielä aivan täydessä 90-minuutin pelikunnossa, mutta kuntohuippu lähestyy päivä päivältä. Ottelun voittomaaliksi jäänyttä 1-0 osumaansa hän arvioi hymy huulillaan.

- Saimme paljon kulmapotkuja avausjaksolla. Maali oli harjoiteltu kuvio – Diogo jatkoi hyvin pallon etualueelta taakse ja pääsin tuikkaamaan tyhjiin. En tiedä, olisiko Dillun pusku mennyt suoraan sisään, mutta päätin ottaa maalin itselleni, Savolainen nauraa.

Lisää uutisia