AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2022

SJK:n Gómez: "Tämä oli vähän kuin kautemme pienoiskoossa"

SJK:n Gómez: "Tämä oli vähän kuin kautemme pienoiskoossa"

SJK pääsi nauttimaan kolmesta pisteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ei hätkähtänyt FC Hongan johtoasemasta vaan purisi kotiyleisönsä edessä viimeisen kymmenenminuuttisen aikana 3-2 -voittoon.

Kolme pistettä maistuivat seinäjokelaisten leirissä.

– Tämä oli vähän kuin kautemme pienoiskoossa. Me joudumme tekemään todella paljon töitä, että onnistumme luomaan maaleja tai että pääsemme pois vastustajan prässin alta. Todella paljon töitä. Olemme nuori joukkue, kuten olen sanonut aiemminkin. Mielestäni me rakennamme tässä hyvää joukkuetta. Mutta koska joukkue on nuori, se tekee joskus virheitä. Tänäänkin kaksi Hongan maalia tuli meidän omista virheistämme. Mutta parasta mitä siinä tilanteessa voimme tehdä, ja mitä yksittäinen pelaaja voi tehdä, on päästä sen yli, ja jatkaa pelaamista. Ja kun me teimme tänään virheitä, jatkoimme yrittämistä, emmekä pistäneet päätä alas. Se oli erinomaista. Ja siksi me voitimme tänään, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez seuran verkkosivuilla.

– Me loimme paljon paikkoja tänään, ja teimme paljon maaleja. Me yritimme jopa alueen ulkopuolelta vetoja. Me uskoimme, että pystymme tekemään lisää maaleja, ja niin me myös teimme. Olisi ollut tragedia, jos olisimme hävinneet tämän pelin. Jos pitää voittaa viime minuutin maalilla, niin sitten se on niin, mutta toivon, että seuraavalla kerralla voitamme pelin hieman selkeämmin, naurahtaa Gómez.

Lisää uutisia