AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2022

Tulos tyydytti Teemu Tainiota – peliesitys jätti toivomisen varaa

Tulos tyydytti Teemu Tainiota – peliesitys jätti toivomisen varaa

Kolme pistettä kelpasi Teemu Tainiolle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka matkusti lauantaina Helsingin Bolt Arenalle Helsingin IFK:n vieraaksi. Sarjajumbona t olleen helsinkiläisseuran ahdinko paisui entisestään, kun valkopaidat hakivat rutiinivoiton 2-0 (1-0)-lukemin.

Hakan hyökkäyskalusto on kauden mittaan löytänyt yhteissäveltä entistä paremmin ja kolmikko Lee Erwin, Logan Rogerson ja Stavros Zarokostas järjestelivät koskilaisten maalit. Ensimmäisessä Rogerson syötti ja Erwin viimeisteli ja toisessa vaihdosta tullut Zarokostas puski Erwinin keskityksestä. Zarokostas aloitti ottelun penkiltä ja hänen pelaamisensa oli ylipäänsä epävarmaa vielä ottelun alla.

– Stavrosilla on ollut pientä vaivaa ja joutui eilen jättämään treenit kesken, niin täytyi tänään säästellä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio valotti.

Hakan normaalikokoonpanosta puuttuivat myös sairastelleet Atte Sihvonen ja Henri Malundama.

– Meillä on ollut tosi rikkonainen viikko kaiken kaikkiaan, joten siinä mielessä täytyy olla voittoon tosi tyytyväinen.

Haka hallitsi peliä sekä tilastojen valossa että kenttätapahtumien muodossa. Tainio jäi kuitenkin kaipaamaan vielä tehokkuutta.

– Päästiin tänään kyllä niille paikoille, mihin haluttiinkin, mutta sitten oli vähän liian kiire pallon kanssa.

– En ole tyytyväinen meidän kollektiiviseen peliin, mutta toki nollapeliin pitää olla tyytyväinen ja tärkeintä oli tietysti voitto, Tainio toteaa kolmeen pisteeseen tyytyväisenä.

Lisää uutisia