AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2022

FC Haka hyvin valmistautuneena HIFK:n kimppuun - "Aika on käytetty treenikentällä hyödyksi"

FC Haka hyvin valmistautuneena HIFK:n kimppuun - "Aika on käytetty treenikentällä hyödyksi"

Haka kohtaa HIFK:n vieraskentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka jatkaa kauttaan kohtaamalla lauantaina vieraskentällä HIFK:n. Koskilaisten edellispelistä on aikaa 1,5 viikkoa ja joukkue on saanut hyvän valmistautumisen peliin.

Hakan joukkueessa on kiertänyt pienoinen sairausaalto, mutta muutoin Hakan tilanne on erinomainen. Joukkueella on ollut kesäkuussa ja heinäkuun alussa erittäin löysä ottelukalenteri, mikä on antanut mahdollisuuden keskittyä pelin kehittämiseen. Tämän myös päävalmentaja Teemu Tainio on ottanut mahdollisuutena vastaan.

– Aika on käytetty treenikentällä hyödyksi. Kun on pelejä harvemmassa, niin tämä on hyvä mahdollisuus meille nyt parantaa juttuja, mitä tarvii ja ollaan käytetty se hyvin hyödyksi, Tainio toteaa Hakan sivuilla.

Vaikka kilpailullisesti Tainio joukkoineen lähtee hakemaan ainoastaan kolmea pistettä Helsingistä, niin silti päävalmentajan sympatiat ovat kotijoukkueen taloushaasteiden puolella.

– Aina auttamassa suomalaista futista! Jos pelkkä lipun ostaminen siihen riittää, niin ehdottomasti kannattaa ostaa. Se on kuitenkin meidän peli, niin ne jotka lipun ostaa, kannattaa kuitenkin toivottavasti meitä, Tainio heittää.

HIFK – FC Haka Bolt Arenalla lauantaina 9.7. kello 17.00.

Lisää uutisia