AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2022

"Taas tosi laadukas Veikkausliigaottelu" - HJK-luotsi Toni Koskela jäi kaipaamaan vain voittoa

"Taas tosi laadukas Veikkausliigaottelu" - HJK-luotsi Toni Koskela jäi kaipaamaan vain voittoa

HJK ja KuPS eivät saaneet selvyyttä paremmuudesta. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n ja KuPS:n keskinäisissä otteluissa saatiin jatkoa tasapeliputkelle lauantaina Bolt Arenalla pelatun 1-1-tasapelin myötä.

Lauantaina tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen peli kääntyi lähes täysin Klubille, mutta KuPS kesti paineen maalivahtinsa Johannes Kreidlin johdolla.

– Ensimmäisellä jaksolla meillä oli hieman vaikeuksia. KuPS on hyvin organisoitu ja valmennettu joukkue. He pääsivät liian helposti avaamaan prässimme ja sitä kautta palloon kiinni. Tasainen eka jakso, jossa KuPS oli kuitenkin vähän parempi, jos mietitään pelin virtausta, tiivistää HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Toisella jaksolla paransimme prässipeliämme, eikä KuPS päässyt niin paljoa hyökkäämään. Peli oli aika vahvasti kontrollissamme ja loimme tänäänkin riittävän määrän maalipaikkoja, mutta pelitilannemaalit jäivät uupumaan.

Koskela antoi kehut joukkueensa peli-ilmeelle sekä loukkaantumisesta toipuneelle Santeri Väänäselle.

– Harmittaa pelaajien puolesta. Se ilme ja työmäärä, jolla jahtasimme voittoa ja loimme maalipaikkoja, olisi ansainnut palkinnoksi kolme pistettä. Oli myös erittäin ilahduttavaa nähdä Santeri Väänänen kentällä. Aika kovan luokan sisääntulo lähes kolmen kuukauden pelitauon jälkeen kärkikamppailussa. Hirveä määrä voitettuja kaksinkamppailuja, peliä edistäviä syöttöjä ja muita asioita, joilla pelejä yleensä voitetaan.

– Saatiin taas KuPS:n kanssa tosi laadukas Veikkausliigaottelu. Hienoa, että yleisöäkin oli runsaasti, ja kannattajat tukivat meitä alusta loppuun.

Lisää uutisia