AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2022

"Vähän pelkäsin, että eivät kai he tiputa mua" - Benjamin Källmanilla tunteikkaat jäähyväiset

"Vähän pelkäsin, että eivät kai he tiputa mua" - Benjamin Källmanilla tunteikkaat jäähyväiset

Benjamin Källman pamautti pilkun maaliin jäähyväisiksi. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter eteni Suomen Cupin välieriin kaatamalla keskiviikkona HJK:n rangaistuspotkujen jälkeen. Voittojuhlan keskellä vietettiin myös jäähyväisiä.

Jatkopaikan lisäksi ottelu oli nimittäin turkulaisille spesiaali, sillä paikallaolijat todistivat Benjamin Källmanin jäähyväisiä. Tähtipelaaja kertoi, että hän pystyi pitämään hyvin ajatuksensa kurissa läpi ottelun.

– Fokus pysyi hyvin, vaikka mielessä olisi voinut olla muitakin asioita. Ammattilaisena kun tullaan pelaamaan jalkapallopeli, niin silloin tullaan pelaamaan jalkapallopeli. Vaikka kyseessä oli viimeinen pelini, niin pystyin pitämään täyden fokuksen kenttätapahtumissa, se oli tärkeä juttu.

Källman sai toistaiseksi viimeisenä Inter-tekonaan ampua pallon pilkulta varmasti sisään.

– Kieltämättä vähän paineita oli. Mutta ei siinä, kyseessä oli suoritus, jossa olin viime kerralla epäonnistunut. Pääsin sen ajatuksen yli ja pistin pallon maaliin ja happy days, maalitykki myhäili.

Ottelun jälkeen joukkuekaverit heittivät joukolla päivän juhlakalua ilmaan kannattajakatsomon edessä, joka huusi täydellä hapella Källmanin nimeä.

– Oli se ihanaa, mutta ehkä vaikeaa ottaa vastaan. Kyllä se ihanalta tuntui, mutta vähän pelkäsin, että eivät kai he tiputa mua, BK9 naureskeli ja kuittaa.

Lisää uutisia