AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2022

"Hengetön esitys meiltä" - HJK:n Toni Koskela ei selitellyt tappiota

"Hengetön esitys meiltä" - HJK:n Toni Koskela ei selitellyt tappiota

HJK jäi pisteittä Maarianhaminassa. (Kuva: IFK Mariehamn)

HJK kärsi keskiviikkona toisen perättäisen tappionsa, kun IFK Mariehamn käänsi kotipelinsä edukseen maalein 2-1.

HJK painoi pelin ensimmäisen puolituntisen aikana IFK Mariehamnin kenttäpäätyyn ja iski ottelun avausmaalin. Suomen Cup mukaan lukien joukkueen maaliton putki ehti venyä 317 minuuttiin, kunnes Santeri Hostikka laukoi kauden ensimmäisen liigaosumansa.

Saarelaiset tasoittivat vastahyökkäyksestä puolen tunnin kohdalla, eikä Klubin peli enää palannut uomiinsa tuon maalin jälkeen. Fyysinen IFK Mariehamn teki HJK:n pelaamisen äärimmäisen vaikeaksi, ja kotijoukkue huudatti kauden ennätysyleisöään iskemällä voittomaalin vartti ennen loppua.

– Aloitimme hyvin, ja meillä oli maalimme lisäksi pari muutakin hyvää paikkaa. Ensimmäisen parinkympin jälkeen kuitenkin hengetön esitys meiltä. Sen jälkeen lopetimme pelaamisen ja yritimme pärjätä minimisuorituksella.

- Jalkapallossa se tuskin koskaan riittää. Loppujen lopuksi työteliäämpi ja enemmän peliin lyönyt joukkue voitti, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela myönsi.

Lisää uutisia