AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2022

"Olimme se joukkue, mikä halusimme olla" - Grau iloitsi Interin esityksestä

"Olimme se joukkue, mikä halusimme olla" - Grau iloitsi Interin esityksestä

Miguel Grau oli tyytyväinen Interin ilmeeseen. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter otti keskiviikkona komean 5-1-voiton vierailleesta FC Lahdesta ja nousi sarjataulukossa sijalle neljä.

Otteluun vaikutti vahvasti FC Lahden Alan Henriquen punainen kortti jo avausjaksolla ja toisen jakson alussa Inter karkasi miesylivoiman turvin.

Keskiviikon ottelun viimeiset 20 minuuttia olivat lähinnä kosmetiikkaa ja Inter-luotsi Miguel Grau pystyi hyvillä mielin käyttämään kaikki viisi pelaajavaihtoa. Hän oli luonnollisesti todella tyytyväinen ottelun antiin.

– Aloitimme ottelun hyvällä moodilla. Meillä oli mielestäni monta paikkaa, joista olisimme voineet iskeä maalin. "Tami" oli todella vahva oikealla laidalla. Saimme maalihanat auki rankkarista, mikä oli mielestäni selvä tilanne.

- Punaisesta kortista en tiedä. Tilanne oli kuin taannoisessa HIFK-ottelussa, mutta tällä kertaa teimme maalin. Tämän jälkeen emme olleet niin hyviä kuin halusimme, mutta peli oli kontrollissa, Grau kommentoi ensimmäistä jaksoa.

Kaikkineen kentällä nähtiin nyt sellainen Inter, jonka Grau haluaakin nähdä.

– Pukukopissa kaikille oli viesti selvä, että meidän pitää parantaa pelaamistamme. Se onnistui hyvin ja olimme se joukkue, mikä halusimme olla ja pidimme vastustajan melko hyvin pois pallosta. Täytyy onnitella pelaajiani, joista jokainen teki töitä ja taisteli loppuun asti.

- Kannattajamme ansaitsevat väliin tällaisen pelin kotikentällä. Kenttä oli uskomattomassa kunnossa ja saimme pelata siinä sellaista jalkapalloa kuin haluamme, se on hieno juttu, Grau summasi.

Lisää uutisia