AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2022

"Olen yhtä pettynyt kuin kaikki muutkin" - tasapeli ei tyydyttänyt SJK:ta

"Olen yhtä pettynyt kuin kaikki muutkin" - tasapeli ei tyydyttänyt SJK:ta

Joaquín Gómez näki eväät voittoonkin olleen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja FC Haka jakoivat keskiviikkona pisteet maalein 2-2 OmaSp Stadionilla.

Ottelussa riitti käänteitä ja molemmat olivat selkeästi hakemassa voittoa.

– Jos katsoo ensimmäistä puoliaikaa, niin heillä oli ehkä enemmän pallo ja he olivat lähempänä meidän maalia, mutta me pystyimme siinä sitten iskemään vastahyökkäyksillä. Toisella puoliajalla se oli sitten eri, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Gómez jäi harmittelemaan virheitä, jotka hänen mukaansa johtivat molempiin Hakan maaleihin. SJK-luotsille jäi karvas maku myös sen myötä, että isännät johtivat ottelua kahteen otteeseen.

– Me kyllä yritimme pelissä tehdä maaleja ja luoda paikkoja. Ja sitten kenties, kun meillä oli pelissä paras jaksomme, me annoimme heille maalin virheestä. Sellaista voi sattua. Mutta me tulimme vielä sen jälkeen takaisin ja loimme lisää tilanteita. Sitten olimme juuri lähdössä itse vastahyökkäykseen, kun he katkaisivat sen, ja pääsivät nopeasti meidän alueelle. Siitä he sitten tekivät toisen maalinsa. Vielä senkin jälkeen, me yritimme ja pääsimme lähelle heidän maaliaan, Gómez kertasi.

– Olen yhtä pettynyt kuin kaikki muutkin. Eniten olen pettynyt pelaajien puolesta, sillä he kyllä yrittivät. Mutta se ei riittänyt.

Lisää uutisia