AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2022

AC Oulu itseluottamusta uhkuvana Kuopioon – ”Olemme valmiina”

AC Oulu itseluottamusta uhkuvana Kuopioon – ”Olemme valmiina”

AC Oulu kohtaa keskiviikkona KuPS:n. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu juhli viikonloppuna vierasvoittoa HJK:sta ja nyt oululaisilla on tähtäimessä keskiviikkona KuPS:n päänahka. AC Oulun tuorein tulokas Mehdi Hetemaj on päässyt hyvin sisään joukkueeseen ja odottaa KuPS-kamppailua.

Hetemaj on ollut AC Oulun mukana pari viikkoa ja ehtinyt pelata kahdessa ottelussa.

- Mielestäni nämä kaksi viikkoa ovat menneet hyvin ja olen iloinen ollessani täällä. Nyt minulla on optio elokuuhun ja sen jälkeen optio loppukaudesta, Hetemaj valottaa tilannettaan AC Oulun YouTube-kanavalla.

- Tunnen oloni täällä erittäin hyväksi ja tämä on kuin perhe. En ole hirveästi vielä ehtinyt tutustua Ouluun, mutta tämä vaikuttaa rauhalliselta kuten kotikaupunkini Itävallassa, joten tunnen oloni kotoisaksi, hän jatkaa.

AC Oulu ja Hetemaj ovat taas tositoimissa keskiviikkona, kun oululaiset kohtaavat vieraskentällä KuPS:n. Viime kierroksella AC Oulu kaatoi vieraskentällä HJK:n ja luotto on kova myös Kuopioon lähdettäessä.

- Tulossa on varmasti kova peli, mutta olemme valmiina. Meillä on selkeä suunnitelma, ja jos meillä on samanlainen mentaliteetti kuin HJK:ta vastaan, niin kaikki on mahdollista. Lähdemme sinne voittamaan, Hetemaj toteaa luottavaisena.

KuPS-AC Oulu Väre Areenalla keskiviikkona 22.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia